04-10-03

GONE TREKKING

   To the awakened reader it will soon be obvious that we, the originators of this blog, are on hiatus. We are taking a vacation from our vacation. We have left on our first trek, to Jomosom. We will have more news and pictures upon our return in about three weeks. Stay tuned.
   Ke garne. Ma janchu to ghumnu.
 
         Janssen and Janssens.

05:39 Gepost door johanpieter | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

we zijn te laat Beste Johan en companie,
Toevallig zag ik Kaat op een avond in Gent want ze zit samen met onze Annelies in de opleiding en zo kwam ik deze site te weten.
We vinden het zeer leuk om zo wat nieuws van ons tweede vaderland te horen. Het is zo spijtig dat we blijkbaar juist te laat zijn. Jullie zijn vertrokken voor de trek naar Jomsom. Volgens ons passeren jullie dan bijna aan het geboortedorp van Hari. En daar wilden wij juist wat meer informatie over. Via, via hebben wij vorig jaar het bericht gekregen dat ze zeer graag een brug wilden bouwen in hun dorp (met onze medewerking).
We hebben al enkele keren geschreven voor meer informatie maar hebben nog steeds niets gekregen. Daarom zou het handig geweest zijn als jullie eens konden informeren.
Indien jullie deze mail toch nog tijdig krijgen en het past in jullie druk programma geef ik graag het adres van Hari zijn familie.
Uit ervaring weten we dat ze jullie met open handen ontvangen en laten logeren bij hen. Ze zouden nu een bakkerij hebben.
vader : Kul Prasad Adhikari
adres : Dhikur pokhari (V.D.C.)
ward nr 7 (Maranche)
dirstrict : Kaski
zone : gandaki
west nepal

Ze vragen ook steeds ons mail-adres maar we hebben nog niets ontvangen van hen. Ik kan ook niet geloven dat er daarboven op de berg een computer is.

Voel jullie zeker niet verplicht om hierrond iets te doen als het niet past in jullie reisschema.

Wij wensen jullie een fantastische ervaring en vele deugddoende ontmoetingen.

vele groetjes
georges en annie sacré-bonnarens
sarah, annelies, hari en Maya

Gepost door: Sacré-Bonnarens Annie | 05-10-03

Waw.... Dag Johan,

Ik kreeg je webadres van Gerd. Ik doorbladerde dit even en waw...echt de moeite, zo veel informatie en een mooie web.
Mooie foto's ook, alhoewel ik nog niet helemaal doorbladerde.
Ik denk dat het echt de moeite is om deze reis te ondernemen, al die ervaringen en een zee van tijd in een andere cultuur.
Mijn zoon zit momenteel in Noord-Indië bij een tibetaanse familie in een klein dorpje. (familie van een vriend van hem hier in België) Als ik jullie ervaringen lees vb. met die aanstekers, zijn het ook dergelijke situaties die hij tegenkomt. Logica is soms ver zoek ginder in het oosten, allé, onze logica dan toch....
Ik stuur Jens jullie web-adres op, misschien haalt hij er inspiratie uit om ook die kanten eens aan te doen. Hij reist alleen en soms is dat niet echt gemakkelijk, je kan eens niet overleggen hoe je met de mensen best omgaat en hij moet altijd op zijn eigen gevoel voortgaan.
Ik wens jullie nog het allerbeste en blijf genieten van jullie ervaringen en belevenissen. Hier draait alles op volle toeren, zeker in St. Lodewijk....
Vele groetjes
Lieve

Gepost door: lieve van acker | 21-10-03

De commentaren zijn gesloten.